Vriendinnenworkshop

4.6/5

Wilt u gezellig samen met uw vriendinnen een middag of avondje uit? En daarbij alles te weten komen over visagie en de geheimen van alle BN’ers te weten komen? Dat kan!

Dit is een geweldige kans om eens uitgebreid te experimenteren met de nieuwe kleuren van dit seizoen en u leert ook welke make-up  het beste bij u past!

We beginnen met de uitleg over de verzorging, camouflage, foundation, ogen, wenkbrauwen en als laatste de lippen. We bespreken de nieuwste trends. Aansluitend mogen u en uw vriendinnen onder begeleiding van onze professionele visagist zelf met de make-up aan de slag, zodat u later ook zelf met de make-up kan experimenteren.

Dit alles is inclusief koffie, thee, en mineraalwater. Dit is natuurlijk uit te breiden, vraag gerust naar de mogelijkheden! 

Dit zal ongeveer 2 uur duren.

Bij Hair, Style & Visagie maken wij gebruik van de volgende producten

Logo van het merk L`anza dat gebruikt wordt door exclusieve kapper en kapsalon Hair, Style en Visagie in Apeldoorn
Logo van het merk Mediceuticals dat gebruikt wordt door exclusieve kapper en kapsalon Hair, Style en Visagie in Apeldoorn
Logo van het merk Mediceuticals dat gebruikt wordt door exclusieve kapper en kapsalon Hair, Style en Visagie in Apeldoorn

Contactgegevens

Fortunalaan 88

7321 GN  Apeldoorn

06 37460123

(in het pand van Beauty Salons op Maat)

Copyrights ©︎ 2022 Hair, Style & Visagie