Hoofdhuidanalyse Arrangement

5/5

Bent u onzeker over uw haar of heeft u extreem last van haaruitval na uw vaccinatie. Of wilt u weten hoe de conditie van uw hoofdhuid is? Laat dan een hoofdhuidanalyse maken bij ons in de salon. Met onze scope wordt een scan gemaakt van de hoofdhuid om te zien hoe het met uw huid gesteld is. Naar aanleiding hiervan ontvangt u een persoonlijk advies.

Haaruitval, psoriasis, eczeem ,roos, vette of juist droge hoofdhuid? De producten van Mediceuticals bieden voor een groot aantal hoofdhuidproblemen een passende oplossing. Ook voor behandeling van haaruitval na een chemokuur zijn de producten van Mediceuticals uitermate geschikt.

De behandelingen kunnen het stoppen van overmatig haaruitval en nieuwe haargroei bevorderen. Kortom, mooie haren en een gezonde hoofdhuid!

Het Hoofdhuidanalyse arrangement bedraagt €. 15,– en zal een half uur in beslag nemen. Wel vragen we u van te voren een afspraak te maken om onnodig lang wachten te voorkomen.

De behandeling

Scope scan

Adviesgesprek

Prijzen zijn vanaf*

Bij Hair, Style en Visagie maken wij gebruik van de volgende producten

Logo van het merk L`anza dat gebruikt wordt door exclusieve kapper en kapsalon Hair, Style en Visagie in Apeldoorn
Logo van het merk Mediceuticals dat gebruikt wordt door exclusieve kapper en kapsalon Hair, Style en Visagie in Apeldoorn
Logo van het merk Mediceuticals dat gebruikt wordt door exclusieve kapper en kapsalon Hair, Style en Visagie in Apeldoorn

Contactgegevens

Fortunalaan 88

7321 GN  Apeldoorn

06 37460123

(in het pand van Beauty Salons op Maat)

Copyrights ©︎ 2022 Hair, Style & Visagie