Bruidsarrangementen

De mooiste dag van je leven! Wij van Hair, Style & Visagie helpen jou graag om er op deze dag zo stralend mogelijk uit te zien!

Bruidsarrangement
4.6/5

2 á 3 weken voor de trouwdag plannen we de eerste afspraak voor het proefkapsel en de proefmake-up. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Aansluitend kunnen we bepalen welke behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.

We beginnen met de Ultimate Hair Treatment van L’ANZA, uw haar wordt getest om te kunnen beoordelen welke shampoo en conditioner het beste bij uw haar past, daarna wordt de kuur afgestemd op uw specifieke haarstructuur, waardoor uw haar hersteld. Indien gewenst kunt u als optie de Healing colorcare Arrangement of de Ulltimate Hair treatment Arrangement er bij boeken. Vervolgens nemen we alle tijd om uw bruidskapsel te modelleren.

Tenslotte gaan we met de make-up van LOOkX aan de slag, uiteraard met uitgebreid advies. Natuurlijk mag u iemand meenemen tijdens deze afspraak.

Wij zorgen voor de koffie!

De mooiste dag van uw leven:

Op de trouwdag zelf komen wij graag bij u aan huis (Buiten Apeldoorn vragen wij €. 0,28 cent per km). Uw kapsel en make-up blijven de hele dag én avond perfect. 

Na de hele dag handjes schudden, foto’s maken en eten zou u misschien graag alles nog even willen bijwerken. Als u wilt komen we graag op locatie om alles weer tip top te maken. Ook uw bruidskinderen en speciale gasten zijn natuurlijk van harte welkom. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Corona maatregelen

Wij gaan zo hygiënisch en veilig mogelijk te werk. Dit betekent dat wij na elke klant onze gebruikte materialen reinigen met daarvoor geschikte reinigingsproducten. Daarnaast wasten wij in normale omstandigheden ook al onze handen voor dat wij onze klanten mooi gingen maken. Wij zullen dit uiteraard voortzetten en daar waar nodig nog alerter zijn.

 

Contactgegevens

Fortunalaan 88

7321 GN  Apeldoorn

06 37460123

(in het pand van Beauty Salons op Maat)

Copyrights ©︎ 2022 Hair, Style & Visagie