Medisch

Haarverlies komt helaas niet maar zelden voor.  Het kopen van een haarwerk is vrij persoonlijk en kan emotioneel verlopen. Wij ontvangen u daarom graag in onze salon. We doen alles om er voor te zorgen dat u zich prettig geholpen  voelt bij ons, daarom zorgen wij ervoor dat er niemand anders in de salon geholpen kan worden op het moment dat u een afspraak met ons hebt. Meer dan 80% van onze geleverde haarwerken zijn bestemd voor mensen met medische oorzaken.

Er kunnen verscheidenen oorzaken zijn voor uw haaruitval zoals onder andere alopecia, medicijngebruik of bestralingen. Juist in deze periode is het zo belangrijk dat je jezelf blijft! Wij helpen u daarom graag met een haarwerk die op maat te verkrijgen is! Er is voor elke situatie een passende techniek mogelijk zo bieden wij confectie haarwerk (echt haar of synthetisch) en maatwerk haarwerk (echt haar)  aan.

Wij bevestigen de haarwerken op basis van de allernieuwste methoden zowel in het haar als op de hoofdhuid. Wij begrijpen u volledig en daarom kunt u bij ons van een respectvolle benadering uitgaan. Wij bieden natuurlijk ook de mogelijkheid tot nazorg van de haarwerken. 

Before After Foto van haarwerk behandeling bij hair style en visagie. Foto is gemaakt voor de behandelingFoto van haarwerk behandeling bij hair style en visagie. Foto is gemaakt na de behandeling

Wil je bij ons langskomen?

We helpen je graag verder in onze salon voor een oplossing op maat.

Contactgegevens

Fortunalaan 88

7321 GN  Apeldoorn

06 37460123

(in het pand van Beauty Salons op Maat)

Copyrights ©︎ 2022 Hair, Style & Visagie