Vergoedingen

Basisvergoeding voor haarwerken

Als u door medische oorzaken een haarwerk hebt, dan komt u in aanmerking voor een vergoeding door een zorgverzekeraar. Hiervoor heeft u een verwijzing van uw huisarts of dermatoloog nodig. U hebt wel altijd recht op een basisvergoeding van ongeveer  €. 443,– vanuit de basisverzekering.

ANKO-gecertificeerd

Hair, Style & Visagie is ANKO–gecertificeerd. Dat betekent dat onze haarwerken gecertificeerd zijn als medische hulpmiddelen van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben daarom leveringsovereenkomsten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.

Aanvullende verzekering

Als u een aanvullende verzekering heeft afgesloten, dan heeft u recht op een extra vergoeding. De hoogte van de aanvullende verzekering verandert erg per zorgverzekeraar. U heeft ook het recht om elk jaar een nieuw haarwerk aan te schaffen met een bijdrage van uw zorgverzekeraar.

Belastingdienst

De belastingdienst heeft een bepaalde regeling, waarvan het handig is om er iets meer over te weten. Ziektekosten tot 1,65% van je inkomen komen niet in aanmerking voor teruggave. Wanneer uw haarwerk duurder is dan het zonet genoemde bedrag, dan kom je dus wel in aanmerking voor teruggave. Vaak kun je dus een groot deel terugkrijgen van de belastingdienst.

Wil je bij ons langskomen?

We helpen je graag verder in onze salon voor een oplossing op maat.

Contactgegevens

Fortunalaan 88

7321 GN  Apeldoorn

06 37460123

(in het pand van Beauty Salons op Maat)

Copyrights ©︎ 2022 Hair, Style & Visagie