Haarwerken op Maat

Bij Hair, Style & Visagie Haarwerken op Maat kunt u terecht voor haarwerken, zowel confectie als maatwerk en de bijbehorende kappersbehandelingen. Hair, Style & Visagie Haarwerken op Maat is een ANKO-gecertificeerd bedrijf dat betekent voor u als klant dat u bij een salon komt die zich aan de eisen houdt van de Koninklijke ANKO (sectie haarwerken) en waarbij er met bijna alle zorgverzekeringen contracten zijn afgesloten.

Privacy & maatwerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft Hair, Style & Visagie Haarwerken op Maat een praktijkruimte die zo ingericht is dat u totale privacy heeft en ongestoord al uw vragen kunt stellen.

Door jarenlange ervaring in het kappersvak en haarklinieken hebben wij ons gespecialiseerd in het aanmeten van maatwerk haarwerken.

Ambulant

Hair, Style & Visagie Haarwerken op Maat komt graag bij mensen thuis die een medische indicatie hebben en niet de mogelijkheid meer hebben om naar onze praktijkruimte/salon te komen.

Webshop binnenkort

Onze webshop is tijdelijk offline. Mocht u toch spullen willen bestellen mail ons dan.

Haarwerk arrangementen

Medisch

Haarverlies komt helaas niet maar zelden voor. Het kopen van een haarwerk is vrij persoonlijk en kan emotioneel verlopen. Wij ontvangen u daarom graag in onze salon. Wij doen alles om er voor te zorgen dat u zich prettig geholpen voelt bij ons hebt.

Cosmetisch

Cosmetische haarwerken en eventuele opvullingen behoren ook tot onze vele mogelijkheden. De oorzaak waardoor u een haarwerk nodig hebt kan heel uiteenlopend zijn.

Werkwijze

Nadat u telefonisch of per e-mail contact heeft opgenomen met Hair, Style & Visagie Haarwerken op Maat, krijgt u binnen vijf werkdagen een afspraak aangeboden om langs te komen voor een geheel vrijblijvend intakegesprek.

In dit gesprek worden uw vragen beantwoord, en krijgt u te horen wat het inhoudt om een haarwerk te dragen. Ook worden alle voor- en nadelen van de verschillende haarwerken en bevestigingsmethodes uitgelegd. U kunt o.a. kiezen voor een confectie-haarwerk of voor maatwerk.

Mocht u nog twijfelen over de juiste keuze dan kunt u er thuis nog rustig even over nadenken. (Wij reserveren voor u het confectie haarwerk minimaal 3 weken en maximaal 6 weken) Hair, Style & Visagie Haarwerken op Maat neemt de maat van uw hoofd op en laat een paar modellen komen die voor u geschikt zijn.

Meestal duurt dat niet langer dan twee werkdagen. We plannen meteen een nieuwe afspraak om het haarwerk te passen of er wordt contact opgenomen op het moment dat de haarwerken binnen zijn.

In geval van maatwerk wordt het haarwerk aangemeten en worden de kleuren bepaald. Er wordt een sample van uw eigen haar genomen om de kleur zo nauwkeurig mogelijk te bepalen. De levertijd van een maatwerk is ongeveer 12 weken.
De haarwerken worden geplaatst en zo nodig geknipt en aangepast. Als u een semi- of een permanente bevestiging heeft komt u ongeveer éénmaal per vijf tot acht weken terug bij Hair, Style & Visagie Haarwerken op Maat om uw eigen haar te knippen. Daarbij wordt het haarwerk dat u draagt meteen gecontroleerd en indien nodig, behandeld door de haarwerkspecialist.
Bij een full cap (dit is een haarwerk dat het hele hoofd bedekt) kunt u zelf het onderhoud doen of brengt u het voor onderhoudt bij Hair, Style & Visagie Haarwerken op Maat. U kunt uw haarwerk dan later weer ophalen of wachten tot het weer klaar is.

Contactgegevens

Fortunalaan 88

7321 GN  Apeldoorn

06 37460123

(in het pand van Beauty Salons op Maat)

Copyrights ©︎ 2022 Hair, Style & Visagie